Haringseizoen 2016

Opening van het haringseizoen Dit jaar zal het haringseizoen voor Nederland en Duitsland in Scheveningen […]

Terugblik anatomie van [...]

De anatomie van een kreeft In twee eerdere blogs van 8 en 12 oktober 2015 […]

Wat is Vongole?

Wat is Vongole eigenlijk? Vongole zijn eigenlijk niets anders dan venusschelpen. Ze zijn een familie […]

Heerlijke hapjes met [...]

Kreeft staat meestal op het hoofdmenu, maar wordt ook wel als voorafje gegeten. De afgelopen […]

Kreeft als hoofdgerecht

Kreeft staat bekend als delicatesse. Er zijn heel veel bereidingen mogelijk met dit smaakvolle schaaldier. […]

Verrassende voorafjes met [...]

Kreeft staat vooral bekend als hoofdgerecht, maar kreeft smaakt ook prima als voorafje. Newburg kreeft […]

Oosterscheldekreeft [...]

Het kreeftseizoen is weer begonnen, dit betekent weer heerlijke verse Oosterscheldekreeft op het menu bij […]

Krabbenweetjes

Krabben kom je overal in de wereld tegen. Van de koude wateren van de Noordpool […]